Tanfolyamok, akkreditált képzések

Miért javaslom pácienseknek, hozzátartozóknak is a tanfolyamok elvégzését?

Minden képzésünk úgy van összeállítva, hogy az alapoktól kezdve, magyarul, érthetően magyarázom el a tünet, betegség lényegét, lehetséges okokat, a kezelési lehetőségeket. A méregtelenítés, nehézfém kivezetés témákban pedig az egész lényegét, mit miért kell úgy csinálni, mi hogyan működik.

A konzultáció nagyszerű lehetőség egyéni terápiákra, de nekem az a tapasztalatom, hogy megértés nélkül ezeket a terápiákat kevesen csinálják sikeresen, mert vannak benne lényegi elemek, amik nem tűnnek fontosnak. Amikor valaki megnézi az előadást, rögtön a helyére kerülnek ezek az információk is. Arról nem is beszélve, hogy az előadásaink díja jóval kedvezőbb a konzultációs díjaknál, amikor valaki megérti a betegségét vagy a terápiáját, akkor rengeteg pénzt és időt is tud magának nyerni ezzel.

Továbbá a legtöbb képzésünk egész napos, a szüneteket leszámítva is kb. 4.5 óra az anyag. Ilyen hosszú konzultációt lehetetlen tartani, így a páciens nem kap teljes képet.

A legtöbb ember szeretne plusz információt, így az interneten kezd keresgélni, ahol rengeteg félrevezető és ellentmondásos információval fog találkozni.

Dr. Csomai Zita