Tanfolyamok, akkreditált képzések

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
A TANFOLYAMOKRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ESETÉN


 1. A tanfolyamainkra való jelentkezéseket weboldalunkon keresztül vagy a helica.kepzes@gmail.com e-mail címen fogadjuk el. Más formában (messenger, telefonon jelzés, sms) nem áll módunkban a jelentkezést rögzíteni. A jelentkezés beérkezéséről a lehető legrövidebb időn belül e-mailben küldünk értesítést.
 2. Az e-mailben elküldjük a tanfolyam részletes információit, valamint a továbbképzés díjának átutalásához/befizetéséhez szükséges bankszámlaszámot.
 3. A tanfolyamra való jelentkezést csak a tanfolyam díjának beérkezését követően tudjuk véglegesíteni. Ameddig a továbbképzés díja nem érkezik meg bankszámlánkra, addig a jelentkező továbbképzésen való részvétele nem biztosított.
 4. Kizárólag olyan jelentkező vehet részt a tanfolyamainkon, aki a továbbképzés teljes részvételi díját átutalta vagy befizette.
 5. Külföldi bankból érkező utalás esetén a felmerülő banki költségek a jelentkezőt terhelik.
 6. Amennyiben a hallgató még sem tud részt venni az online képzésen, de a díjat már befizette, akkor lehetőség van a befizetését átvezetni egy másik képzésünkre. Ezt a kérelmet a tanfolyam megkezdése előtt 2 nappal lehet jelezni. Az online tanfolyamot megelőző napon és a tanfolyam napján már nem tudjuk elfogadni. A jelzést csak az e-mail címünkre írt levélben tudjuk figyelembe venni, telefonon, messengeren, sms-ben írt üzeneteket nem áll módunkban elfogadni.
 7. A már befizetett részvételi díjat nem térítjük vissza, de a jelentkező felhasználhatja azt 3 hónapon belül bármelyik tanfolyamunkra való jelentkezéskor legfeljebb egy alkalommal. Ha az is lemondásra kerül a jelentkező részéről, akkor a befizetett összeg elvész.
 8. Információkat kizárólag e-mailben küldünk, így kérjük, a továbbképzés napjáig rendszeresen ellenőrizze postafiókját!
 9. Amennyiben egy továbbképzés nem kerül megrendezésre vagy változás történik az oktató, az időpont vagy a helyszín tekintetében, e-mailben értesítjük a jelentkezőket.
 10. Jelentkező a továbbképzésen saját akaratából vesz részt, az igazolás megszerzése után pedig a saját felelősségére végez kezeléseket. Jelentkezőnek az általa végzett kezelések esetleges következményeivel kapcsolatban kártérítési igénye a szervezővel és/vagy az oktatóval, az oktatást szervező társintézménnyel szemben nincs, erről kifejezetten lemond.
 11. Az ÁSZF elfogadásával a jelentkező hozzájárul, hogy a tanfolyamokon az általunk készített fényképeket, hangfelvételeket vagy videókat saját reklám céljára szabadon felhasználhatjuk különféle médiafelületeken.
 12. Az ÁSZF elfogadásával a jelentkező beleegyezését adja, hogy a képzések lebonyolítása, kapcsolattartás, számlázás, továbbá a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény és annak végrehajtásáról szóló 11/2020. (II. 7.) kormányrendeletből fakadó jogszabályi kötelezettségeinek teljesítése érdekében a jelentkező személyes adatait bekérjük, és az Adatkezelési Tájékoztatóban részletezett módon, bizalmasan kezeljük. A jelentkező felelősséget vállal a megadott adatainak valódiságáért.


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
KÖNYVEK RENDELÉSE ESETÉN

 1. A weboldal tulajdonosa által írt könyvekre leadott megrendeléseket weboldalunkon keresztül vagy a helica.kepzes@gmail.com e-mail címen fogadjuk el. Más formában (messenger, telefonon jelzés, sms) nem áll módunkban a megrendelést rögzíteni. A megrendelés beérkezéséről a lehető legrövidebb időn belül e-mailben küldünk értesítést.
 2. Az e-mailben elküldjük a rendelés részletes információit, valamint a könyvek díjának átutalásához/befizetéséhez szükséges bankszámlaszámot.
 3. A rendelést csak a könyvek díjának beérkezését követően tudjuk véglegesíteni.
 4. Amennyiben a megrendelés összege kifizetésre került, számlát állítunk ki, melyet e-mail-ben küldünk.
 5. Külföldi bankból érkező utalás esetén a felmerülő banki költségek a megrendelőt terhelik.
 6. Információkat kizárólag e-mailben küldünk, így kérjük, a könyvek átvételének napjáig rendszeresen ellenőrizze postafiókját!
 7. A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. által továbbítjuk a megrendelő által megadott szállítási címre.
 8. Az ÁSZF elfogadásával a megrendelő beleegyezését adja, hogy a termék átadásának lebonyolítása, kapcsolattartás, számlázás érdekében a megrendelő személyes adatait bekérjük, és az Adatkezelési Tájékoztatóban részletezett módon, bizalmasan kezeljük. A megrendelő felelősséget vállal a megadott adatainak valódiságáért.