Tanfolyami időpontok / Jelentkezés


Kedves Jelentkező!

A továbbra is fennálló bizonytalanság miatt az idei évben csak online képzést tartunk.

Az "élő FB-os előadás"-ok esetén Facebook-os elérhetőség szükséges. A tanfolyami díj kiegyenlítése után a jelentkező bekerül egy zárt csoportba. Akik a csoportba bekerülnek, a videókat 5 napig visszanézhetik, utána a csoportot töröljük! Amikor már elkezdődik egy tanfolyam, onnantól kezdve jelentkezést nem fogadunk el. 


Amennyiben nem talál olyan dátumot egy-egy képzésnél, ami megfelelő lenne, akkor az alábbi linken keresztül bármikor meg tudja rendelni és azonnal el is tudja kezdeni a tanfolyamainkat: https://yourhealth.store/drcsomai/

TANFOLYAMI DÍJAK:

Mindegyik tanfolyamunk díja 18.000 Ft, ezért az összegért 5 napig nézhetőek a zárt FB csoportban a videók. Amennyiben ez az 5 nap nem elegendő, akkor lehet választani a +1 hónapos előfizetést, tehát 5 nap + további 1 hónap áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésére, melynek összege 22.000 Ft.


JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Kérjük töltse ki az adatlapot, majd jelölje be a kiválasztott tanfolyamot (egyszerre több tanfolyam is bejelölhető) és a Küldés gombra kattintva adja le jelentkezését. A legrövidebb időn belül e-mail-ben küldjük a visszaigazolást a további részletekkel együtt.
A visszaigazoló levelet nem egy automata rendszer küldi, tehát nem azonnali a válasz. Amennyiben 2 napon belül nem kapja meg a visszaigazolást a részletekkel együtt, ellenőrizze a SPAM mappáját.

A hibás adatok elkerülése miatt használjon ékezetet!